Tal com indica el Cor, des del seu naixement en 1991, “una de les característiques essencials d'este període ha sigut la busca d'un repertori que ens definira i que comprenguera el més valuós de la música coral des del Renaixement fins als nostres dies. Per tant, una opció eminentment ‘eclèctica' i integradora. Esta reflexió ens va portar a la determinació de plasmar en un nou disc el repertori més significatiu que hem programat en els nostres concerts en els últims anys”.

L'acte de presentació, que tindrà lloc el divendres 4 de juliol a les 20:30 hores en el Centre Social Real Blanc de Cocentaina, comptarà amb la presència del director i els integrants de “Discantus”, el seu President, Roberto Juan, el Director de Caixa Ontinyent en l'oficina de Cocentaina, Jesús Gramage, i el Responsable d'Obra Social de l'entitat, Roberto Sanz, i consistirà en un concert amb projeccions audiovisuals. 

Els 1.100 exemplars seran distribuïts per l'obra social de Caixa Ontinyent, a través de les oficines de l'entitat, i pel propi Cor a un preu de 8 euros.

Per al Director de l'oficina de Caixa Ontinyent a Cocentaina, Jesús Gramage, “des de la nostra arribada a Cocentaina adquirim el compromís de ser ‘la caixa d'ací' i que tots els beneficis generats es revertisquen ací en forma d'obres socials. Per això, este disc l’ha fet possible la gent de Cocentaina, és a dir, cada una de les persones que confien cada dia en la nostra entitat”.

Amb esta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 97 llibres i 40 discos, un treball acumulat en 18 anys, en el que han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.

Disc recomanat per: TOimprove agency i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *