En la recopilació, edició, il·lustració, i correcció d'estes rondalles han participat més de 200 persones entre alumnes, professors i els majors que els han recordat i relatat. La iniciativa va sorgir com una activitat pedagògica posada en marxa pel professorat del centre en el 2005, amb un gran esforç en investigació i compendi per part dels alumnes, i que ha suposat també un important treball de recopilació del nostre patrimoni cultural.
 
Així mateix, esta publicació ha sigut la base per a nombroses activitats didàctiques dutes a terme pel centre, com a dramatitzacions en diferents idiomes o fitxes de treball, entre altres.
 
El llibre va ser presentat divendres passat en el propi centre als alumnes i a la resta de participants en el projecte. 
L'objectiu bàsic de les publicacions de Caixa Ontinyent és potenciar la investigació i divulgació de temes autòctons: la nostra cultura, la nostra gent, les nostres tradicions, la nostra idiosincràsia.
 
En els 18 anys en què porta en funcionament aquest programa, Caixa Ontinyent ha editat 100 llibres i 41 discos, en el que han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.
 
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *