L'autor, Antoni Gandia, Enginyer tècnic forestal i Màster en Biotecnologia Molecular de Plantes, acosta la ciència de la fungicultura i explica a més com utilitzar els bolets i fongs per a restaurar ecosistemes, informació sobre el seu ús medicinal, de conservació o preparació de licors, formatges i cervesa, entre altres.

“Els bolets són un aliment nutritiu i amb propietats terapèutiques per a les persones i l'ecosistema. Formen part del nostre bagatge cultural i gastronòmic, actualment el seu cultiu pot convertir-se en una indústria fructífera i revitalitzadora per a l'economia rural de la nostra zona”, assenyala Gandia.

La nova publicació, de la que s'ha realitzat una tirada inicial de 700 exemplars, serà distribuïda a través de la xarxa d'oficines de Caixa Ontinyent i de “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es), a un preu de 12 euros.

Des de 1995, Obra Social de Caixa Ontinyent desenrotlla un programa de publicacions, tots ells referents a temes autòctons i que tenen com a finalitat incentivar i fomentar la investigació i divulgació del patrimoni cultural de les localitats del seu àmbit d'actuació.

Este llibre se sumarà al fons editorial acumulat en 18 anys,  que actualment es compon de 102 llibres i 43 discos, en el que han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *