L'objectiu de la publicació és facilitar un instrument de coneixement per a empresaris en un escenari de canvi , en el que resulta imprescindible l'aposta per I+D+I. Està dirigit a creadors de tèxtils tècnics i recull indicadors que reflectixen la demanda en els països més importants para per a cada tipus de producte.

Els autors del treball d'investigació són Felipe Carrasco, Secretari Tècnic d'Ateval i Secretari General de Fomentex, i José Ortiz Soler, Graduat en Finances i Comptabilitat per la Universitat de València.

Caixa Ontinyent manté com a prioritat aportar als nostres empresaris ferramentes i instruments que faciliten l'evolució de la seua activitat en un sector en contínua transformació, i al que la Vall d'Albaida ha mostrat sempre la seua capacitat d'innovació.

L'edició consta de 700 exemplars en format llibre a distribuir entre les empreses tèxtils de la Comunitat Valenciana, però també estarà accessible de forma gratuïta en “la botiga” online de la web de l'obra social de Caixa Ontinyent (www.obrasocial.caixaontinyent.es).

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *