Va ser presentat dissabte passat en un concert oferit en el Teatre Echegaray, i interpretat per la mateixa banda que ha gravat el disc, la Banda Simfònica “Tot per la Música” d'Ontinyent, baix la direcció de Jordi Soler. Este disc està compost per 11 peces, majoritàriament dedicades a la comparsa Mudéjares i compostes per autors locals.

Tal com destaca la comparsa, este disc “és una mostra de respecte i agraïment a Joaquín José Cervino pel valuós llegat que ens va deixar, d'ací que porte el seu nom, i un agraïment general a tots els ambaixadors que han declamat els seus versos, a tots els premiats amb el guardó que porta el seu nom i, com no, a tots els festers i al públic, que amb la seua presència i participació el dilluns de festes als peus del castell contribuïxen a donar esplendor a tan magnífic acte”.

El disc serà distribuït a partir de hui, a través de les oficines de Caixa Ontinyent i a través de la comparsa Mudéjares. Amb esta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent passa a estar composat 97 llibres i 41 discos, un treball acumulat en 18 anys, en el que han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *