El CD, que va ser gravat durant el concert oferit el passat 11 de maig en el Teatre Echegaray d’Ontinyent, es compon de 12 temes, bàsicament marxes mores i cristianes, interpretades pel Cercle Musical Primitiva d’Albaida, baix la direcció de Saül Gómez, i amb la participació, entre altres, dels compositors locals Daniel Ferrero i Miguel Sarrió.

El disc es distribuirà a partir de ahir, dia 22 de juliol, per la pròpia comparsa i a través de les oficines de Caixa Ontinyent.

Este tipus de publicacions refermen el compromís de Caixa Ontinyent amb la investigació, protecció i divulgació d’aspectes autòctons del seu àmbit d’actuació, ja que les festes de moros i cristians compten amb gran arrelament en tota la zona, i amb una gran vinculació a la pròpia Caixa.

Amb esta nova publicació, el fons editorial Obra Social de Caixa Ontinyent disposa actualment de 39 discos i 87 llibres, una producció acumulada en 16 anys, en la que han participat, com a autors o intèrprets, més de 2.200 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 260.000 exemplars. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *