Forma part de la col·lecció “Cadireta de Boga”, dirigida a xiquets d'entre 6 i 8 anys, l'objectiu del qual és recuperar i fomentar el coneixement de contes de tradició oral valenciana, centrats especialment en l'àmbit d'actuació de Caixa Ontinyent. De fet, la publicació conta una anècdota de la vida quotidiana, referit a un dia en el camp familiar.

Amb este número són ja 19 els contes de la col·lecció, després de títols com a Aliaga, Peret i Marieta, la Raboseta i el Comparellop, El Pet del Llop, El Muntanyeret, El Llenyater del Benicadell, Robert i Cecília, Els Perdiuetes, El Fantasma dels Cadenes, La Valenta Raboseta, l'Escala de la Donzella, El Cigronet, El Borreguet, Els Tres Bacores, La Balladoreta, l'Espantall, El Pollet de Nadal i la Llegenda de la Cara del Castell.

La nova publicació serà distribuïda a través de la xarxa d'oficines de Caixa Ontinyent i de “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (www.obrasocial.caixaontinyent.es), a un preu de 3 euros.

Amb esta nova publicació, el fons editorial de l'Obra Social de Caixa Ontinyent disposa actualment de 43 discos i 103 llibres, una producció acumulada en 18 anys, en la que han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.000 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 275.000 exemplars.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *