L’edil en qui recau un major nombre d’àrees de govern es Robert Martínez Correcher qui, a més de les seues responsabilitats com alcalde, assolirà en la present legislatura les delegacions de Policia, Hisenda, Personal i Règim interior.

Josep Millo Vallés serà el primer Tinent d’Alcalde i encapçalarà les delegacions de Cultura i Comunicació. La segona Tinent d’Alcalde és la regidora Rosa Martínez Murillo, qui continua al cap de les àrees de Sanitat, Serveis Socials i Cooperació i Solidaritat. La tercera Tinença d’alcaldia ha recaigut en Josep Cebrià Marqués, regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, que en la present legislatura engloba també Parcs i Jardins, Cementeri, Aigua Potable i Clavegueram.

La regidora més jove Tamara Barea Moreno, es farà càrrec de les àrees de Joventut i Igualtat i el més veterà dels regidors, Lluís Ros Estarlich, qui va ser el president de la mesa d’edat en el plenari de constitució del nou ajuntament, serà el responsable de les delegacions d’Agricultura, medi Ambient i Esport.

La regidora Amparo Amat Ortega, qui en la passada legislatura encapçalava la delegació de tercera edat, afig a les seues responsabilitats les de Educació i Infància i, per últim, José Arocas Cogolludo, anterior regidor d’Esports i Joventut, es fara càrrec durant els propers 4 anys de les delegacions d’Activitats Econòmiques, Festes i Participació Ciutadana.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *