Amb l’arribada de la calor res millor que gaudir a la fresca de la música en directe i per a tots els públics. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montavener ha programat diverses actuacions que ompliran les nits d’aquest poble de la Vall d’Albaida de música, cançons i balls. Les Vetlades d’Estiu són una cita obligada, des de fa més d’una dècada, per a tots els muntavernis i muntavernines quan aplega el mes de juliol.

Enguany l’oferta d’aquestes vetllades musicals està formada per actuacions de grups d’estils ben diferents. El passat divendres 13 de juliol, els músics locals Xús García, Álvaro Ferri i Emili Óltra oferiren un concert de música d’autor que combinà cançons pròpies, temes recuperats d’anteriors treballs i versions de temes com Samba pa ti o Autumn leaves. A més el nombrós públic assistent pogué gaudir de la versió instrumentalitzada del tema Sant Blai, Obra i Miracles, creat per a la recent representació del Miracle de Sant Blai i que va emocionar els veïns del poble.

La programació es completa amb el concert que el divendres 20 de juliol oferirà l’Orquestra de Pols i Pua Abalsants, de l’Alcudia, que interpretaran una selecció de temes pensats per agradar a tots els públics, amb versions de bandes sonores, temes de grups com Abba, havaneres, boleros… El divendres 27 de juliol arriba el tercer Kara a Kara de Xarangues, on la Banda Artístico-Cultural de Montaverner i la Unió Musical de La Pobla del Duc faran ballar tots els assistents. Ja al mes d’agost es celebrarà la tradicional dansà, amb balls propis d’aquest poble com ara la granaïna. Serà el divendres 3 a la Plaça Major. L’endemà, dissabte 4 d’agost, l’Agrupació Vocal Clarialba oferirà el ja clàssic concert d’estiu a l’Auditori Luis Peiró de Montaverner.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *