El regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent Àlex Borrell destacava la llavor d’AD LIBITUM i Bamboo per apostar per l’oci de qualitat i afegia “al ser dijous es tracta d’una bona opció per trencar la setmana, a més personalment he assistit algunes vegades i he vist com la gent es pren la cita com una ocasió per gaudir de la música amb els amics”. Borrell aprofitava per recordar que aquest festival està emmarcat en el programa Cultura de Barri que comptarà amb actuacions com ara les de les Bandes Juvenils de la Suamo, El Raval, la Associació Musical Vila d'Ontinyent, el concert de professors d’Ad libitum o el de clausura de les colònies musicals d’aquesta escola, entre altres.

Segons destacava Lluís Muñoz, “la música dels primers evoca el jazz parisí dels anys 30 des d’una perspectiva més moderna amb músics experimentats que toquen en grups com Limbotheque, la Petita Orquestra pilotaire o Swingin’ Affair”. Mia Duet interpretarà en clau de jazz versions dels anys 80 i 90 de Bon Jovi, Queen, Beatles o Police, fet que segons Muñoz “pretén aproximar el jazz al públic menys experimentat amb aquest estil”. West Coast Re oferirà un concert de jazz-fusió amb un repertori extret de la discografia de la mítica banda Yelowjackets.  

Lluís Muñoz concloïa la seua intervenció amb un agraïment al nou regidor de cultura Àlex Borrell així com a Jaime Peris coordinador de l’àrea Política per a les persones “perquè invertir en cultura és invertir en les persones i en la seua formació”. Al mateix temps Muñoz aprofitava per lloar la tasca encomiable de Luis Martínez, que ha estat un motor clau de la història d’aquest festival.

 Luis Martinez jr. disculpava la absència de son pare, destacava l’èxit de les edicions anteriors i afegia que per aquest motiu “l’organització s’obliga a no baixar el llistó per estar a l’altura del que demanada la ciutadania no sols d’Ontinyent sinó de les poblacions veïnes” i afegia “la iniciativa d’oferir bona música per tan sols 1€ que a més és solidari per als afectats de càncer va ser tot un èxit l’any passat i segur que es repeteix en aquesta ocasió”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *