La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la col.laboració dels municipis de la comarca, han organitzat, per quint any consecutiu, el programa de Senderisme a la Vall d’Albaida 2012. Aquesta iniciativa turística mediambiental té com a escenari les serres que envolten la comarca. L’objectiu principal del programa de senderisme es donar a conéixer els nombrosos recursos ecològics, naturals, botànics i patrimonials, així com els espais singulars i zones naturals protegides que rodegen la Vall. Mitjançant aquest projecte la Mancomunitat vol oferir un turisme natural, ecològic i sostenible.

El passat 27 d’octubre l’Ajuntament de Montitxelvo va acollir un grup de senderistes procedent de la comarca i comarques veïnes per tal de realitzar la ruta de l’aigua. El recorregut va transcorre pel cementeri, el barranc de Planet, l’Arcada de Planet, la bassa del sastre, la font de Ferri, la font de Micairent i l’Alcavor de Remigio.

El passat diumenge 28 d’octubre es van reunir a l’Ajuntament de Bèlgida unes 100 persones amb la finalitat de realitzar la ruta Groga: Bèlgida-Font Freda el recorregut es va iniciar des de l’Ajuntament de Bèlgida cap a Muntis, una vegada allí van agafar la senda en direcció a la Font Freda on van parar per esmorzar. En la Font Freda van veure les coves roges i des del mirador van poder contemplar tota la Vall d’Albaida. Després d’esmorzar van baixar pel mateix camí fins arribar al lloc d’inici de la marxa. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *