Dissabte 5 de julioles celebrarà la 10a edició de la Volta a Peu a Montaverner, que un any més serà la prova inaugural del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida; circuit que enguany arriba a la seua 6a edició. Esta carrera any rere any porta fins a Montaverner uns 600 atletes de totes les categories i edats, que demostren que l’atletisme compta amb una gran afició a la nostra terra.

Diumenge 6 de juliolla Banda Artístico-Cultural de Montaverner oferirà un concert a l’Auditori Luis Peiró, iniciant així una sèrie de concerts que tindrà la seua continuació el divendres 11 amb el concert de dos cantants locals: Xús Garcia i Cristina Ferri. Esta actuació enceta les tradicionals ‘Vetlades d’Estiu’, una cicle d’activitats culturals que cada nit de divendres del mes de juliol ompli Montaverner de música, teatre i cultura a l’aire lliure.

El diumenge 13 de juliolserà el torn de l’Agrupació Musical de Montaverner, que també a l’Auditori Luis Peiró oferirà un concert de música de banda. Continuen les ‘Vetlades d’Estiu’ amb el concert que divendres 18 oferirà el grup Idas Blues Band, fusió d’estils i versions del clàssics del pop i el rock. L’endemà, dissabte 19, el Grup de Danses de Montaverner, farà una dansà pels carrers del poble.

Divendres 25 de juliol, per a tancar les ‘Vetlades’, el Grup de Teatre de Guadassèquies representarà a la Plaça Major una obra de teatre.

Finalitza el cicle de concerts i actuacions amb el concert que diumenge 2 d’agost oferirà l’Agrupació Vocal Clairalba de Montaverner a l’Auditori Municipal.

Durant el mes d’agost Montaverner continuarà celebrant esdeveniments com els campionats esportius, que tindran lloc la primera quinzena del mes i, sobretot, les Festes Patronals i de Moros i Cristians, que tindran lloc del 23 al 29 d’agost i que posaran punt i final a un estiu carregat de cultura, tradició i activitats per a tots els públics.

Recomanat per: TOimprove agency i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *