Amb aquest treball, guardonat amb el Goya 2015 a la Millor Pel•lícula Documental, s’encetarà el cicle de projeccions que s’allargarà fins el dissabte 24 d’octubre, i durant el qual es projectaran dos documentals cada dia. Els dotze treballs seleccionats són els finalistes del Premi MON•DOC, sis en la categoria de llarg documental i sis més en la categoria de curts.

Amb una participació de rècord, vora 200 van ser els documentals presentats a la tercera edició del Premi MON•DOC, aquest setè MON•DOC vol ser el que consolide la Mostra arreu del territori nacional i pose Montaverner, un poble de 1.800 habitants al bell mig de la Vall d’Albaida, al panorama del cine documental.

Des de l’Ajuntament, organitzador del festival, es mostren molt satisfets amb aquest nivell de participació, però sobretot amb la qualitat dels treballs presentats, i volen agrair tots els membres dels jurats que valoraran els documentals de cada categoria el seu desinteressat treball. També destaquen la col•laboració i el suport que cada any rep la Mostra des de les institucions com ara Culturarts-IVAC, el SARC de la Diputació de València o la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Un any més Montaverner s’ompli durant una setmana del millor cine documental. Una cita per a tots els amants d’aquest gènere i per a tots els qui vullguen començar a conèixer-lo.

Mostra recomanada per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *