La Universitat Jaume I disposava d'un estand propi on es podia trobar la revista amb l’oferta acadèmica de postgrau, díptics específics de cada màster universitari i informació bàsica per a estudiar a l'UJI. L'estand ha estat atès per representants de l'UJI i per ambaixadors internacionals de la Universitat, antics alumnes de postgrau d’origen colombià, del recentment creat Club AlumniSauji Colòmbia.

A més,  els representants de l'UJI han visitat diferents universitats i entitats en vàries zones de Colòmbia per ampliar convenis de col·laboració amb entitats del país a l’àmbit del postgrau, doctorat, investigació i comunicació. Colòmbia és un país prioritari dins de l'estratègia de promoció de l'UJI, ja que la Universitat pública de Castelló compta amb molts alumnes procedents d'aquest país.

Europosgrados és l’esdeveniment on estudiantat i professionals colombians acudeixen per a informar-se sobre les últimes opcions d’especialització acadèmica a Europa. Cada any milers de persones visiten aquesta fira, punt de trobada de primera mà amb agents i institucions d’educació europees. L'UJI té molt bona acceptació en aquest tipus de fires, tant per l'oferta de màsters, com per la seua qualitat com a universitat i la qualitat de vida de Castelló.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *