Aquesta iniciativa turística mediambiental té com a escenari les serres que envolten la comarca. L’objectiu principal del programa de senderisme es donar a conéixer els nombrosos recursos ecològics, naturals, botànics i patrimonials, així com els espais singulars i zones naturals protegides que rodegen la Vall. Mitjançant aquest projecte la Mancomunitat vol oferir un turisme natural, ecològic i sostenible.

Per al president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, "el senderisme és una activitat d’oci en contacte amb la natura que promou el desenvolupament sostenible de les zones rurals i contribueix a la creació de l’oferta complementaria basada en els atractius de l’entorn” ha afegit: “caminar per les sendes permet gaudir de tots els recursos naturals i culturals del nostre territori descobrint gran varietat de flora i fauna”. “el senderisme és un reclam turístic que estimula tots els sentits”: ha conclòs el president.

El passat dissabte 17 de novembre, a les 9 del matí, l’Ajuntament d’Otos van realitzar la ruta Roja, Paratge protegit per l’Ombria del Benicadell. El recorregut va discorre per la serra del Benicadell, el Carrascot, el Castell de Carbonera, el pou d’Otos i tornada al poble.

El passat diumenge 18 de novembre, a les 9h del matí, l’Ajuntament de Benissoda un grup de senderistes es van donar cita per tal de realitzar la ruta de senderisme. El recorregut va discorre pel Baladrar, el Vall de la Salut, la Casa Clau d’Albaida, la Font del Patge, les Coves d’Arena, la Font de l’Olivera fins arribar al punt d’inici. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *