La diputada cullerenca al Congrés, Maria Such, i els parlamentaris autonòmics Toñi Serna i Vicente Arques han conegut de primera mà, junt a l'alcalde i altres membres de l'equip de govern local, algunes de les prioritats del consistori.

Mayor ha demanat als seus companys de files que es treballe per tal de desbloquejar el pas elevat sobre la via del tren en el camí d'accés al poliesportiu municipal, un punt negre en el qual ja s'han produït diversos accidents entre vehicles i trens.

Fa uns anys, la Generalitat es va comprometre a impulsar un projecte per tal de salvar la via, però  fins ara la iniciativa estava pendent de tràmits burocràtics amb el Govern d'Espanya i de rebre dotació pressupostària.

Mayor ha recordat que este pas «és una prioritat absoluta» per tal d'evitar noves situacions de perill. Recentment, un nou vehicle quedà atrapat a la via sense que, afortunadament, es produïra cap víctima.

D'altra banda, la comitiva socialista també ha visitat les dependències de l'antic centre de diàlisi on el govern de Cullera planeja ubicar la nova seu de la Policia Local. L'alcalde i el regidor d'Urbanisme, el també socialista Juan Vicente Armengot, han explicat el projecte i han demanat ajuda econòmica per fer-lo realitat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *