L’edifici de bioconstrucció de Ametla de Palla acollirà aquest diumenge 11 de novembre a les 12:15 hores una xerrada titulada “Creixement sense límits o sostenibilitat” a càrrec del prestigiós especialista en desenvolupament sostenible,  Ricardo Almenar.  L’acte està organitzat per la CEVA i EINES, i compta amb la col.laboració d’ACPV-Vall d’Albaida i de l’Ajuntament de Carrícola.

Ricardo Almenar (Tànger, 1953) és biòleg i expert independent en sostenibilitat mediambiental. Ha estat professor visitant de les càtedres UNESCO i Mediterrània del Patronat Sud-Nord de la Universitat de València i participa en diferents projectes d’investigació de la realitat mediambiental valenciana. És autor o coau¬tor d’una dotzena de llibres i ha impartit múltiples cur¬sos i conferències sobre la seua especialitat. Recentment ha publicat el llibre “El fin de la expansión: Del mundo-océano sín límites al mundo-isla”.

Prèviament a la xerrada, a partir de les 10 del matí les persones que ho desitgen podran visitar el Mercat de productes d’artesania i agroecologia que hi haurà muntat a la plaça de Carrícola, on es pot adquirir verdura ecològica crescuda al terme i pa recent elaborat al poble, entre d’altres. A les 10:45 hores des de la porta de l’ajuntament eixirà una ruta excursionista i paisatgística que visitarà part del Biodivers (1€/persona). La ruta finalitzarà a l’Ametla de Palla, coincidint amb l’inici de la xerrada d’Almenar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *