Les res han permès tancar els principals detalls del conveni marc i concretar les col·laboracions acadèmiques. En aquest sentit, i com a acció immediata, 10 estudiants xinesos, acompanyats per una professora, realitzaran un programa intensiu d’espanyol de dos-tres setmanes en l’UJI al llarg del curs 2013/14. Aquesta estada permetrà conèixer l’ambient de l’UJI i de Castelló i els possibles problemes d’adaptació cultural i acadèmica. De cara al futur, juntament amb la intensificació del programa de cursos intensius de curta durada, s’està estudiant la possibilitat que estudiants xinesos de filologia espanyola realitzen un curs d’especialització d’un any de durada a la Jaume I, i que els estudiants de secundària d’aquesta institució puguen realitzar un grau complet en la universitat castellonenca.

Aquesta visita és la primera conseqüència directa de la missió comercial a Xina realitzada per dos vicerectors de l’UJI al maig de 2013. El rector, Vicent Climent, ha sigut convidat a visitar aquesta institució.

La Zhejiang Yuexiu School of Foreign Languages és una institució especialitzada en l’ensenyament d’idiomes autoritzada pel govern xinés per a impartir ensenyament de primària, secundària i universitària. Està situada en la ciutat de Shaoxing, amb 5.000.000 habitants, a la província de Zhejiang, prop de Xangai. És una de les àrees industrials més importants de Xina, on es concentra la indústria tèxtil.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *