L’UJI va aprofitar la seua participació a la firma per mantenir res amb 17 universitats, escoles de negocis i agències d’immigració interessades a establir acords amb el centre universitari castellonenc, a més del mig centenar de consultes de particulars o estudiantat interessat en l’oferta educativa. Tot aixó ha permés concretar diverses res de seguiment per aprofundir en el tipus de col·laboració.

En aquesta edició de la fira educativa Espanya ha sigut la convidada d’honor, al celebrar-se el 40 aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques entres ambdós països. El nombre d’estudiantat xinés que demana serveis educatius en espanyol és cada vegada major, en especial en les regions de Pequín, Cantón, Luoyang i Xangai. En juny de 2012 es va arribar als 13.000 alumnes en l’àmbit universitari i s’han contabilitzat uns 90 centres d’ensenyament d’espanyol.

Per altra banda, l’UJI estarà present en Bogotá a meitat de novembre en la Fira Europostgraus Colòmbia, on a més de promoure l’oferta acadèmica, està prevista la visita a diferents universitats de la capital colombiana per tal d’establir convenis de col·laboració amb elles. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *