Entre les novetats de l’edició d’enguany es troba l’increment del primer premi, que atorga el jurat del concurs, i que torna a ser de 3.000€. El segon premi, de 500€, serà atorgat com de costum pel públic assistent al Concurs. “Altra de les novetats de l’edició d’enguany, és que els mestres concursants premiats hauran d’assistir a l’acte, o autoritzar algú, per poder recollir el premi. Des de l’Ajuntament pensem que és important que públic conega els compositors que participen en el certamen”, ha explicat Héctor Such, Regidor de Cultura.

Com ha anunciat, Manolo Cerdà President de la SEM Santa Cecília, este tretzè concurs es celebrarà el 25 de febrer de 2017 al Teatre Goya: “des de la SEM Santa Cecilia estem molt agraïts de continuar la feina que va fer Paco Cerdà tant en la música, perquè per a nosaltres es tot un referent on mirar-se tant com a mestre, com a persona o com a music de la societat”.

El concurs és de musica festera, i enguany la modalitat serà el pasdoble, “ Paco sempre va estar molt vinculat a les festes de moros i cristians, va fer una marxa per a cada filà del poble, i a més ens va fer l’himne de la festa, i per a la Junta Central és un honor poder reconèixer tot eixe treball en este concurs”, afirma Vicente Egea Vicepresident de la Junta Central de Moros i Cristians.

Les persones interessades en participar hauran d’enviar les seues partitures abans del 9 de gener de 2017 a l’Ajuntament. “Des de l’Ajuntament volem continuar potenciant la música, i en este cas concursos tan importants com és el Francesc Cerdà, perquè realment en queden ja com este a la Comunitat i son fonamentals”, conclou Héctor Such.

Adjuntem les bases on està tota la informació per poder presentar-se al concurs: bases

El Taxi de Lucas te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *