Els dos van tindre mala sort en este campionat, ja que el nivell és molt alt. Per una part Mireya, representava al CD Fernando, era la seua primera competició de gran nivell i es va enfrontar a la representant del Taekwondo Benavente de Zamora, Ana Escudero, perdent el combat per un ajustat 4-6, gràcies a una reclamació de l’entrenador de Ana que els àrbitres li van acceptar i van suposar tres punts que van pesar al marcador. Mireya va demostrar que estava a un gran nivell, fent un gran combat i no posant les coses gens fàcils a la representant de Zamora.Per un altra banda i tenint-ho més complicat va estar Óscar, en esta categoria, la sènior, estava representada per campions del món, olímpics,etc. Un gran nivell, ja que és un dels tres campionats més importants del món i puntuable per al rànking mundial. A Óscar li va tocar el representant de Iran, que estava preparant-se per al pròxim mundial de Mèxic en juliol, Mandi Khodabakhshi, que li guanya a Oscar per 6-0, Óscar no va tindre cap oportunitat per poder guanyar al iraní que al final seria subcampió d’este torneig.

Ara a preparar les pròximes competicions, Óscar l’Open Internacional de Valencia a finals de juny i Mireya el Campionat d’Espanya Cadet per Clubs que es realitzarà el proper dissabte 25 de maig a Marina d’Or (Castelló) on també participarà Mohamed.

També dir que el demà dissabte dia 11 de maig a Alberic, David Tolsà i Estela Oltra, es juguen la classificació per al Campionat d’Espanya Junior que es realitzarà també en Marina d’Or el diumenge 26 de maig. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *