Ens complau informar que les denúncies presentades pel grup municipal popular de l’ajuntament de Llanera de Ranes contra membres de la Plataforma per uns incidents inexistents a manifestacions i altres actes han estat desestimades per la jutge Marta Navas Solar.

La part perdedora pot presentar recurs contra aquesta decisió, però considerant que tant els informes aportats per la Guàrdia Civil, com les declaracions de testimonis com el propi rector de Llanera de Ranes -es va arribar a dir que un grup de manifestants havia entrat a l’església amb la intenció d’agredir a l’alcalde durant una missa- neguen l’existència dels fets denunciats; creguem que és difícil que hi haja base per a fer-ho.

Des de la Plataforma vullguem mostrar la nostra màxima repulsa per unes denúncies falses que sols han servit per enterbolir més el panorama local a les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés. No entrarem a jutjar l’actitud mostrada pels membres del Partit Popular de Llanera; perquè ja s’encarreguen el temps, la història i la justícia de posar cadascú al seu lloc; sols esperem que aquesta denúncia inútil no haja sigut pagada amb els diners de tots els llanerins tal i com diuen alguns.

La sentència es pot descarregar a aquest enllaç: http://www.noalmacrovertedero.net/?p=7872

El Juez desestima las denuncias del grupo popular municipal de Llanera de Ranes contra miembros de la Plataforma.

Nos complace informar de que las denuncias presentadas por el grupo municipal popular del ayuntamiento de Llanera de Ranes contra miembros de la Plataforma por unos incidentes inexistentes en manifestaciones y otros actos han sido desestimadas por la juez Marta Navas Solar.

La parte perdedora puede presentar recurso contra esta decisión, pero considerando que tanto los informes presentados por la Guardia Civil, como las declaraciones de testigos como el propio cura de Llanera -se llegó a decir que un grupo de manifestantes había entrado en la iglesia con la intención de agredir al alcalde durante una misa- niegan la existencia de los hechos denunciados; creemos que es difícil que haya base para hacerlo.

Desde la Plataforma queremos mostrar nuestra máxima repulsa por unas denuncias falsas que solo han servido para enturbiar más el panorama local en las comarcas de la Costera y la Canal de Navarrés. No entraremos a juzgar la actitud mostrada por los miembros del Partido Popular de Llanera; porqué ya se encargan el tiempo, la historia y la justicia de poner a cada uno en su sitio; sólo esperamos que esta denuncia inútil no haya sido pagada con dinero de todos los llanerinos tal y como dicen algunos.

La sentencia se puede descargar en este enlace: http://www.noalmacrovertedero.net/?p=7872

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *