Gran èxit en el servei de restaurant de l’IES Enguera, 25 comensals gaudiren d’ una gastronomia de disseny.

Dijous passat vam contar amb la presencia del programa En Connexió  en la cuina del centre.  A la tensió de preparar el menú els estudiants de segon curs van afegir el nerviosisme de ser observats en tot moment per la càmera de televisió. Amb tota la solemnitat que requeria l’ocasió van mostrar totes les elaboracions desenvolupant-se  amb soltura davant les càmeres. El programa s’emetrà aquest dimarts 9 de novembre a partir de les 17.15 hores.

Va ser tota una experiència per als estudiants, 25 comensals acudiren a degustar les creacions dels joves cuiners, que en tot moment van estar recolzats pels professors del centre  que  a més son tot un referent per als futurs cuiners valencians.

Dimarts i dijous a les 14:00 comencen a donar servei de restaurant. El preu del menú es de 12 i 14€. Cal reservar abans cridant al centre 96 222 41 90. A més a més l’ IES Enguera dona un servei de menjar per emportar els mateixos dies.

 

 

MENÚ  RESTAURANTE  MARTES 9 DE NOVIEMBE  DE  2010

HORARIO: DE 14:00  A  15:15

 

SURTIDOS DE TOSTAS

SOPA DE GARBANZOS CON TOCINETA IBÈRICA Y CRUJIENTE DE PUERROS

____________________________________________________

 

PIMIENTOS DEL PICO RELLENOS DE BRANDADA DE BACALAO

O

FIDEUÀ

____________________________________________________

 

ESTOFADO DE VACA  AL VINO TINTO

O

BACALAO CON CONFITURA DE TOMATE Y AJOS

__________________________________________________________________

POSTRE

 

HUEVO DE CHOCOLATE BLANCO RELLENO DE MOUSSE DE CARAMELO

P.V.P: 12 €

 

MENÚ  DEGUSTACIÓN  JUEVES 11 DE NOVIEMBRE  DE  2010

 

CEVICHE DE PESCADOS CON GUACAMOLE

 

TEMPURAS CON MAHONESA DE WASABI

 

MIGAS DE SETAS Y HUEVO POCHE DE CODORNIZ

 

BACALAO A BAJA TEMPERATURA CON PURRUSALDA

 

CARRILLERAS ESTOFADAS CON GUARNICIÓN DE LENTEJAS

__________________________________________________________________

POSTRE

VOLCÁN DE CHOCOLATE CON TOFFEE DE NARANJA

P.V.P: 14 €

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *