D’altra banda, el Pla d’inversió del Govern Central (Plan Zapatero) que ha deixat en Algemesí més de 8 milions d’euros, la injecció més gran de diners que mai havia rebut la ciutat en la seua historia, va ser aprofitada per empreses i veïns d’Algemesí. “La principal exigència del grup socialista municipal davant l’Ajuntament va ser que els diners del Plan Zapatero obligatòriament  serviren per a donar treball al poble”, ha manifestat la candidata a la Alcaldia “ i així ha segut”.

“Generar treball i ocupació en la nostra ciutat ha segut i continuarà sent un dels objectius principals dels socialistes d’este poble” segons ha incidit Trenzano. Que ha remarcat que amb els diners del pla del Consell s’ha volgut tapar la gran “pifia” del PP local amb les obres del soterrani del Mercat i en cap moment s’ha pensat en  crear treball per al poble. Els socialistes d’Algemesí pensem que el projecte estrella del PP ha dut la marca del despropòsit des del primer dia.

En primer lloc pels diners que s’han malbaratat, quasi 2 milions d’euros, al marge dels vora 6.5 milions d’euros que costarà l’obra del soterrani (5.7 milions que aporta la Generalitat i 700 que haurà de posar l’Ajuntament). En eixos vora 2 milions de sobrecost de l’obra, que en global vindrà a costar un 8.5 milions, se sumen despropòsits com la indemnització a l’empresa que estava construint el mercat per resisó de contracte, la indemnització a la persona que explotava la terrassa del Mercat i la pèrdua del lloguer, la redacció d’un nou projecte, i el lloguer i manteniment de l’emplaçament dels venedors del mercat, que ja va per a 5 anys. No obstant això, “el que més dol és la mentida, perquè prometeren un mercat a peu pla i el que s’està construït és un soterrani per a cotxes i damunt no serveix ni per a generar feina en el poble” ha remarcat Trenzano.

Més mentides del PP

A més a més, els veïns i veïnes d’Algemesí han de saber que Vicent Ramon Garcia, menteix deliberadament, quan diu que un milió d’euros menys que ara costarà l’aparcament, s’invertirà en Algemesí. “ És una fal•làcia absoluta, perquè els diners que s’estalviaran amb l’obra- que abans constava de tres soterranis i ara sols se’n faran dos- retornaran a la Generalitat” ha explicat Trenzano.  Algemesí perd eixe milió d’euros, perquè els diners es donen per a realitzar eixa obra en concret i no un altra “i això l’Alcalde ho sap” ha manifestat la candidata socialista. A més a més, ara volen vendre al poble com un “logro” personal el fet que s’haja modificat el projecte de tres soterranis a dos, quan s’han vist obligats per la pressió popular i per la pressió del grup socialista que des del primer moment els va advertir del despropòsit de construir tres plantes de soterrani. “Han hagut de fer marxa enrere perquè els tècnics ens han donat la raó  i el poble ha de saber que  l’obstinació de l’Alcalde ha incrementat el preu total de l’obra, i si ara va a costar menys seran diners que tornaran a la generalitat i no a Algemesí” ha explicat Trenzano.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *