Totes aquestes activitats seran realitzades per associacions del poble que han volgut participar en aquesta jornada, que adquireix, així, un major caràcter popular i festiu.
 
Entre les 10.30 h. i les 19 h. hi haurà tot tipus d’activitats al carrer Major:  jocs al carrer; mostra de llata; mostra de boixets, tul i patchwork; exposició de fotos antigues; conta contes; exhibició de balls i danses tradicionals; concert del Cor i xocolatada. A més, hi haurà dinar popular, amb paella gegant, patrocinada per la Junta de Moros i Cristians. Els tiquets per al dinar podran recollir-se a la Biblioteca i a la Piscina municipal i a l’Ajuntament, fins al dimarts 7 d’octubre.
 
Els col·lectius que han fet possible el cartell són l’Assemblea de Joves, l’Associació de Pensionistes i Jubilats, l’Associació de Mestresses de Casa, l’Associació de Veïns, l’AMPA del CEIP Santa M. Magdalena, la Casa del Rocio, els Festers 2015, el Grup de Danses Morro Falquí, Cor del Poble Nou de Benitatxell, Comissió de Reis, la Colla la Llebetjà i la Banda del Poble Nou de Benitatxell.
 
La regidora de Cultura, organitzadora de la festivitat, Sílvia Mayans, ha agraït que “un any més pràcticament totes les associacions s’han bolcat en la participació en aquesta jornada de festa, en la qual s’involucra tot el poble amb activitats per a totes les edats”. Així, la regidora de Cultura ha assegurat que amb “aquest plantejament de la festa, s’implica el poble, vivint-la i gaudint-la”. En eixe sentit, s’ha animat tant a poblers com a veïns d’altres poblacions a eixir al carrer i participar.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *