La taxa de l’Escola d’Adults ha passat de 37€ del curs passat a 130€ per al curs 2010-2011. Per al PSPV-PSOE, este augment es completament abusiu i és conseqüència de la “covardia” política del Sr. Soler amb la Generalitat Valenciana. El Govern autonòmic ha retallat la subvenció a les escoles permanents d’adults en més d’un 50%. A més, en el cas de La Pobla Llarga, l’Ajuntament està pendent de cobrar la subvenció de 2008 i la meitat de la de 2009. 

En canvi, el II Pla Zapatero per a la sostenibilitat dels ajuntaments ha servit, entre altres coses, per a pagar el sou d’una professora de l’EPA, molt més del que representa la subvenció de la Generalitat.

Segons Primitivo Climent, l’alcalde està demostrant que l’importa més la seua carrera política que el benestar dels poblatans: “el Sr. Soler està més preocupat per ser candidat a Les Corts que per treballar per als veïns de La Pobla Llarga”.

Desgraciadament, darrera d’esta decisió municipal hi ha persones afectades, un grup de persones majors, homes i dones, que en els últims anys han assistit diàriament a classes de lectoescriptura i que enguany no es matricularan perquè no poden fer front a l’augment de la taxa. Desapareix així un servei essencial que ha ensenyat a llegir i a escriure a molts veïns de La Pobla Llarga que no sabien.

El Grup Municipal Socialista anuncia que votarà en contra d’este augment en la Comissió Informativa del proper dilluns i exigiran a l’alcalde una rectificació.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *