LA MINISTRA DE SANITAT LEIRE PAJÍN I EL DIRECTOR GENERAL DE TURISME, ANTONIO BERNABÉ, VISITARAN LES INSTAL•LACIONS DE LA SOCIETAT DE FESTERS DEL SANTÍSSIM CRIST DE L’AGONIA D’ONTINYENT.

Dins la Setmana Gran de les Festes de 2011, demà dimecres, a les 13 hores, al Museu Fester, el Director General de Turismes, Antonio Bernabé, acompanyat pel l’alcalde, Jorge Rodríguez Gramage, farà l’entrega oficial de la documentació acreditativa del nomenament de Festes d’Interés Turístic Nacional de les Festes de Moros i Cristians, al Sr. President de la Societat, Rafael Ferrero Terol. Aquesta decisió es va prendre per Resolució de 10 de juny de 2010 per la qual la Secretaria d’Estat de Turisme concedia aquest títol a aquestes festes i va estar publicada al Butlletí Oficial de l’Estat, el dimarts 22 de juny de 2010.

Per la vesprada, a les 18,30 hores, després de la recepció oficial per part de la corporació municipal, la Ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín Iraola, acompanyada per l’alcalde i els membres de la corporació,  serà rebuda pel Sr. President de la Societat de Festers, Rafael Ferrero Terol,  els membres de la Junta de Govern i els càrrecs i primers Tro de 211; visitarà les instal•lacions de la Societat de Festers, firmarà en el Llibre d’Honor, recorrerà les diferents sales del Museu Fester. Posteriorment, a la 20 hores, assistirà al concert de música festera, a càrrec de la banda “Tot per la música”, concert que tindrà lloc a la plaça de la Vila.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *