En la reunió es va tractar la problemàtica actual de seguretat, fent èmfasi en la violència de gènere i els robatoris. Les dades indiquen que la zona en la que se situa l’Alcúdia no es caracteritza per delictes greus i que els robatoris en el camp han baixat molt respecte a anys anteriors. Les campanyes efectuades per la Policia Local i altres forces de seguretat han tingut un efecte positiu, encara que no es pot baixar la guàrdia.

Un aspecte que és prioritari per l’Ajuntament de l’Alcúdia, en matèria de seguretat, és el de la violència de gènere, en el que les distintes forces de seguretat es coordinen entre sí i amb els serveis socials, per fer possible que les persones en situació de perill, puguen desenvolupar una vida normal.

Les actuacions preventives i mediacions que es porten a cap per part de la Policia Local són causa directa de la disminució de casos tant de violència de gènere com de violència domèstica.

Igualment es va parlar de la seguretat en les pròximes festes patronals en les que a més de la Policia Local col·laborarà la Guardia Civil, Protecció Civil i la Creu Roja.

Finalment es va abordar en la reunió millorar la coordinació entre les distintes forces que actuen a l’Alcúdia, amb la seua ubicació en el mateix espai físic i augmentant les competències de la policia local, en determinats temes, en coordinació amb la Guardia Civil.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *