En el mes d’octubre des de les regidories de Participació i de Parcs i Jardins es va posar en marxa un procés de participació ciutadana mitjançant la qual els usuaris dels distints parcs feren arribar les seues propostes a l’Ajuntament. Fruit d’aquestes propostes i de l’anàlisi de necessitats s’han instal·lat un total de 21 elements nous en 5 parcs de l’Alcúdia. Aquests elements van des de una nova font, fins a nous jocs per a menuts o circuits biosaludables amb aparells per a majors, passant per la col·locació de lloseta de cautxú.

Paco Sanz, el regidor que ha coordinat els treballs, posa de manifest el gran número de parcs amb els que compta l’Alcúdia i l’esforç de manteniment que s’ha de fer. Per això afirma que, ara, són els usuaris, xiquets i majors, els que han de tindre cura i respecte per aquests nous elements i per tots els parcs. Igualment diu que “ara li ha tocat a una parcs i en altres ocasions seran altres els que incorporen mobiliari nou”.

Al Parc de la Petanca, situat al costat del Col·legi Les Comes, s’han col·locat 2 jocs per a xiquets –una màquina de tren i un balancí de cavallets- i 4 aparells de gimnàstica per a majors, al Parc de Nieder Olm, dos jocs nous –una caseta/botiga i un balancí de granotes- i al mateix temps s’ha col·locat lloseta baix de distints jocs com una gran marieta, un tobogan o gronxadors. Al Parc de la Fira Gastronòmica, a més de millorar la seguretat dels xiquets entre les dos parts del parc, s’han instal·lat 2 jocs de menuts –una màquina de tren i una taula de fruites- i 4 aparells de gimnàstica per a majors. Finalment al Parc de la Sènia, s’ha instal·lat una font, un gronxador i un balancí de molls.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *