“Des de l'equip municipal treballem en contacte directe amb tots els veïns i açò ens fa veure quines són les necessitats del nostre poble. Estem treballant en tots els àmbits possibles, per a totes les associacions, amb gestions i obres dedicades als xiquets, als joves, als majors, als esportistes o als agricultors. Mai hem deixat les tasques socials, sobretot ajudant a les persones que més ho han necessitat. Pel nostre bon fer i la nostra gestió som un dels pobles que més hem invertit en assumptes socials. Ningú que precise cobrir les seues necessitats bàsiques ha quedat desemparat per aquest Ajuntament.”

“Hem treballat per millorar l'estat del nostre poble, les seues instal•lacions, l'educació, l'ocupació i fins i tot el transport. Una de les nostres grans preocupacions ha sigut la creació de llocs de treball, i per aquest motiu, amb afany de donar treball als nostres veïns hem substituït màquines per persones i sempre que hem pogut hem fet les nostres obres per administració, per a d'aquesta manera, poder contractar a més gent, intentant prioritzar sempre a les empreses del poble. Amb aquesta obstinació hem contractat a més de 15 persones anualment,  en treballs diferents i repartits en xicotets contractes. Al final d'aquests quatre anys s'hauran contractat aproximadament unes 70 persones.”

“També per a l'Ajuntament ha sigut molt dur mantenir tots els serveis i sense pujar cap impost i ho estem aconseguint.”

“Ara per mitjà d'aquest BIM l'equip de govern tenim l'oportunitat d'explicar-los el que hem fet per mitjans propis i per les subvencions de Consellería i la Diputació de València. No obstant açò, queda molt per fer, però estem segurs que amb treball, dedicació i bona gestió tirarem endavant i per descomptat comptant amb la seua col•laboració i suport.”

Fdo.: Amparo Roses Catalá (PP), Alcaldessa de Montaverner.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *