La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Llutxent, Josefina Abad, ha qualificat de “lamentable, inaudita i equivocada” la decisió “unilateral” de l’Alcalde, “que ha decidit personalment i amb una resolució d’alcaldia ubicar un velatori al mateix lloc on els xiquets més menuts van a l’escola”.

Abad ha assenyalat que aquesta obra, inclosa al Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de 2013 de la Diputació de València, està pressupostada en 60.000 euros i consta de dues fases, de les quals va a executar-se una primera valorada en 22.500 euros, “quantitats de diners que s’han d’invertir en molta cura en una situació delicada com l’actual, en la que el PP ha pres una decisió errònia que el poble haurà de suportar per al futur”.

Els socialistes recorden que els pares i mares dels menuts han patit en el mateix any una pujada de la mensualitat de l’Escoleta i de la Ludoteca municipals, “i ara veuran ubicar un velatori a l’altra banda de la paret que separa el pati de l’Escoleta on juguen els seus fills i filles, que es troben en una etapa molt delicada de les seues vides, i on són molt vulnerables física i mentalment”.

Des del PSPV-PSOE de Llutxent s’ha lamentat que José Miguel Aranda “no sols no realitze cap iniciativa per a reactivar l’economia local, sinó que els diners de les subvencions que ens corresponen, com esta del PPOS, les gestione tan pèsimament com s’està veient. Li demanem que recapacite i es replantege la ubicació del velatori en altre espai més adient que paret amb paret amb una Escoleta Infantil”, conclouen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *