EU i PSPV denuncien la falta de respecte de l’alcalde de La Pobla Llarga, Rafael Soler (PP), a totes les víctimes i sobre tot a les seues famílies, ja que “vol continuar amb la pesada llosa que recau sobre la memòria dels poblatans torturats i morts pel franquisme”.

Els dos grups municipals denuncien l'actuació malintencionada i antidemocràtica de l'alcalde, Rafael Soler (PP), qui sol apartar totes aquelles mocions que li resulten molestes i incòmodes, intentant així silenciar a l'oposició. Ambdós partits, EU i PSPV, cualifiquen aquest fet com a "un ús abusiu i discriminatori de la figura de l'alcalde".

El portaveu d’EU, Vicent Dasí a més indica que no era l’única moció absent “també tenim altra moció presentada que reclama una millora en els accessos al poliesportiu que també ha tingut com a destí algun calaix. No és la primera vegada que passa i si les sessions ordinàries del Ple són cada tres mesos i a més les mocions les retira arbitràriament, està desfent les possibilitats de debat democràtic al nostre Ajuntament.”

Foto portada: Rafael Soler (PP), alcalde de La Pobla Llarga.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *