L’alcalde de la localitat, Jordi Vila, al que es feia referència a l’escrit, ha anunciat que va a estudiar prendre mesures judicials “per unes calumnies absolutament lamentables. A més de ser totalment fals tot el que diuen, els regidors als quals ens acusen no estem ni a la junta directiva de la comparsa, que és una entitat ciutadana apolítica que no mereix rebre un atac com aquest, totalment inconcebible”, assenyalava.

Horacio Vidal mostra la seua sorpresa “pel fet que no sols ataquen la comparsa, sinó que per a fer-ho també instrumentalitzen les bandes de música i parlen en el nom d’elles, volent fer de qüestions personals un problema municipal, el que ens sembla una actitud tremendament covard”, manifestava.

Per al portaveu socialista “calumniar, confondre, crear malestar i buscar confrontaments personals com s’ha fet per part d’aquest grup són fets que el poble no es mereix de cap de les maneres. Els partits polítics han de servir per sumar i multiplicar, mai restar i dividir”. Els socialistes de El Palomar han apuntat als regidors de Compromís que “estan encara a temps de retractar-se, rectificar, demanar excuses a l’Alcalde com a tal per les calumnies vertides i també a les tres associacions implicades sense motiu”, assenyalen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *