En el primer plenari de l’any, al cap dels tres mesos que és el mínim legal, i novament sense cap contingut, el grup municipal socialista va presentar en temps i forma una moció per adherir-se a la Xarxa contra la pobres energètica que han impulsat la Conselleria d’Habitatge i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Una moció que amb la qual es garanteix el subministre de llum, aigua i gas a aquelles famílies en risc d’exclusió social que no puguen fer front a les factures.

Una mesura a la que s’han sumat quasi tots els municipis, «però Aielo de Malferit es nega perquè ho proposem els socialistes» assenyala Juanra Espí. «Un alcalde ha de pensar si allò que es proposa és bo per a tot el poble, independentment de qui ho presente», ha assenyalat el portaveu socialista. I és que Pínter no va deixar, ni tan sols,  debatre la urgència de la moció socialista.

L’alcalde d’Aielo de Malferit va argumentar que «són dos folis amb moltíssima lletra» i quan el portaveu socialista es va oferir a resumir-ho perquè, almenys, pogueren conèixer els regidors del PP allò que no els deixava votar el seu cap de files, va concloure amb que «l’alcalde sóc jo i ells no tenen perquè saber-ho»

Les subvencions es tramiten a través dels ajuntaments, amb un import màxim de 300 euros per a electricitat i gas i 60 euros per al subministrament d'aigua, per a les famílies que tinguen deutes pendents amb els subministradors energètics amb els quals la Generalitat ha signat l'acord de col•laboració.

Foto portada: Alcalde d’Aielo de Malferit (PP), José Luis Juan Pínter.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *