Toni Francés s’ha reunit aquest matí amb el President Ximo Puig i la resta d’alcaldes i regidors de les ciutats valencianes que estan dintre de la xarxa RedInnpulso  per a signar l’acord que permetrà constituir la xarxa de ciutats valencianes innovadores.  En la reunió també estava el Conseller d’Economia, Rafa Climent.

Les 7 ciutats: Alcoi, Alzira, Gata de Gorgos, Salinas, Vila-Real i València han signat un acord per unir esforços per construir un ecosistema innovador que capitalitze a tot el territori. Ximo Puig ha destacat que la Generalitat vol, en especial, que la futura associació Valenciana de ciutats Innovadores millore el diàleg entre empreses i administració». Aques és just l’últim punt de l’acord signat avui: « Identificar i reduir els obstacles entre les empreses i les administracions pe a millorar l’activitat econòmica, principalment la vinculada a noves tecnologies i processos d’innovació social.

Per la seua part, Francés ha volgut posar en valor la presència de la nostra ciutat: «És un honor encapçalar el grup de ciutats que hem de capitalitzar la innovació dels valencians però estar ací no és fruit de la casualitat sinó de l’esforç que hem realitzat als últims 4 anys per ser “Ciutat de la Ciència i la Innovació” pel Ministeri; i per impulsar projectes importants en l’àmbit de la innovació, com l’Àgora, o l’Smart city”. Francés ha estat acompanyat, aquest matí, pel Regidor d’Innovació, Manolo Gomicia.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *