El passat 29 de setembre es van inaugurar les reformes practicades en les instal•lacions del "Jardí de l’Amor". A més de l’alcalde D. Faustino Sala Carceller, la Corporació Municipal i diverses associacions del municipi, es va comptar amb la presència de l’Il•lustríssim President de la Diputació de València Alfonso Rus Terol, la Presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta Rosa Sebastià i alguns Alcaldes de la zona com Rafael Soler o Amparo Arcís.

Aquesta actuació concreta un dels plans més ambiciosos que en aquest moment està duent a terme la Diputació de València, "Sona la Dipu" d’instalacions esportives de gespa artificial i piscines cobertes. En concret es tractava de la instalació de la gespa artificial, sistemes de reg i drenatge i transformació del camp anterior, en un per a ús tant de futbol 7 com futbol 11, incloent una sèrie de millores com les xarxes parabalons, els bancs i un nou marcador electrònic entre altres.

Cap destastar la celeritat de les obres, ja que l’acta de replantejament i inici es va firmar el passat 13 de juliol entre, la Corporació Municipal, l’empresa Construccions Francés i Imelsa (Impuls econòmic local de la Diputació de València). De segur que aquesta reforma no s’haguera concretat, de no ser pel compromís entre ambdues entitats, ja que cadascuna aportava el 50% del muntant total de l’actuació.

A més, en la inauguració, tant l’Alcalde com el President, es van comprometre a portar avant i buscar finançament al projecte de construcció d’unes instal•lacions homologades d’atletisme, demostrant així, que ambdós entitats tenen el màxim interés a impulsar i consolidar la resta d’esports que es practiquen en el municipi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *