L’alcalde d’Aielo de Malferit es va negar a tractar en el passat plenari ordinari l’adhesió al programa XarxaLlibres que, en col•laboració a parts iguals amb la Generalitat i la Diputació de València, torna fins a 200€ per l’adquisició de llibres de text als alumnes de centre públics i concertats. Tot i que el propi plenari ordinari aprovava el compte general de 2014 amb un superàvit de 29.823,38€ i un romanent de tresoreria de 2.143.604,93€, l’alcalde no va voler votar l’adhesió.

Davant la "sanejada" situació econòmica, el Grup Municipal Socialista va presentar també una proposta perquè es baixara la contribució que l’alcalde tampoc va voler ni debatir. Per això, els socialistes forçaran la convocatòria d’un ple extraordinari amb estos dos punts.

Per a Juanra Espí, portaveu socialista en l’Ajuntament d’Aielo de Malferit “que l’alcalde es negue a tractar les propostes de l’oposició mostra el respecte que li mereix la democràcia, però el que més ens preocupa és que els estudiants d’Aielo de Malferit s’hagen de pagar els llibres de text quan la majoria de pobles ja s’ha adherit al XarxaLlibres. Per això, hem demanat la la convocatòria urgent d’un plenari extraordinari perquè es tracte el tema i amb l’esperança que el PP recapacite”.

Alhora, el portaveu socialista recorda que “els ciutadans continuarem pagant un 20% mes del que ha pujat l'IPC des que  Pinter es alcalde d'Aielo, ja que en 2008 va pujar l'IBI  un 25%” tot i el superàvit dels comptes generals de 2014 on denuncia que no estan contemplats els diners que els pares van pagar pel campament municipal ni la recaptació de les entrades per les activitats municipals  realitzades a l'auditori.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *