El Premi J.J. Cervino, distinció creada per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia per a reconèixer els mèrits d’aquelles persones o institucions que han destacat per la seua dedicació i aportació cultural a la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent,  s’atorga enguany “a la ciutat d’Ontinyent, i les seues dones i homes”, segons la proposta que es va aprovar a l’última Junta de Govern de la Societat, i que ahir es traslladava a l’Alcaldia per part de l’entitat.

En l’argumentari presentat des de Festers s’ha destacat que “creiem que la ciutat d’Ontinyent, i les seues dones i homes, al llarg de més de 153 anys, s’han mantingut al costat de la seua Festa i han sabut superar els moments difícils i gaudir amb els bons, sempre fidels als valors que representen els Moros i Cristians d’Ontinyent”. Així mateix, destaquen que la Festa, “a més d’explosió lúdica i devoció és tradició i és una part importantíssima de la història i de la cultura del nostre poble (…) I és que Ontinyent i la seua gent mai ha deixat d’estimar els seus Moros i Cristians i ara, en aquestos moments de dificultat, ens toca als festers i festeres mostrar-nos propers a la nostra gent i ser agraïts per tot el suport que hem rebut del poble d’Ontinyent al llarg del temps, perquè la nostra Festa siga el que és: el principal signe d’identitat del nostre poble”.

El lliurament del Premi Cervino 2013 tindrà lloc en el sopar de gala que es realitzarà al Casino de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia el proper dissabte 22 de juny. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *