L'objectiu d'aquesta sessió de treball ha estat la coordinació de les gestions per accedir a la subvenció de 213.167'58 euros que contempla l'assumpció de gran part del cost de l'equipament del Centre de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS, 40.704,08€) i el Centre Específics de Malalts Mentals (CEM, 172.463,50€). La voluntat d'Angulo és accelerar tots els tràmits per tal que aquestes dues importants instal•lacions comencen a prestar servei el més aviat possible.

Aquestes ajudes s'emmarquen en l'ordre convocada per la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives el passat mes d'agost, per a la concessió de subvencions destinades a entitats locals i entitats d'iniciativa social sense ànim de lucre, titulars de centres d'atenció a persones amb diversitat funcional en l'àmbit de la Comunitat Valenciana per a l'any 2015.

Xelo Angulo ha recordat que aquestos centres es troben tancats des de 2009, “sense que s'haja vist cap compromís per accelerar la seua apertura per part dels anteriors governs, ni de la Generalitat,  ni de l'Ajuntament, ambdós del PP”, segons les seues manifestacions. La regidora ha confessat que “per això em vaig quedar sorpresa quan en el passat plenari, des del grup municipal popular, em preguntaren que quan anava a obrir-se el CRIS i el CEM, després de portar tres mesos de legislatura, quan ells incompliren reiteradament una promesa des de 2005 i quan la seua mala gestió ha provocat aquest retràs”.

Angulo ha insistit en que l'àrea de Benestar Social és una prioritat per al nou equip de govern, demostrada per l'increment superior al 58% del pressupost destinat a aquestes polítiques per a 2016. En paraules de la regidora, “la gestió del nou govern i l'interès que estem posant en aquest assumpte possibilitarà que s'obrin els dos centres, malgrat els entrebancs que ens hem trobat. Ara aquest compromís sí que està reflectit al pressupost i en poc de temps serà realitat. Aquest govern no enganya i té les prioritats clares”, ha  tancat Angulo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *