La nostra intenció és sol·licitar l’any que ve una nova subvenció del Pla Millor per a completar la renovació dels fanals en tot el passeig marítim de Sueca”, ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.  

El cost de l’actuació ha ascendit a 44.159 euros, dels quals l’Agència Valenciana de Turisme ha aportat el 50% a través del Pla Millor, dedicat a millorar les infraestructures turístiques de la Comunitat Valenciana.

“A causa de la seua proximitat al mar, i als efectes que este provoca en el ferro, es feia necessari canviar-los per uns nous d’un material més resistent que no es deteriora com és la fibra. Tenen, a més, un disseny modern. El que pretenem és que el nostre passeig marítim guanye en qualitat i en idoneïtat per a les persones que ho utilitzen. S’han eliminat les bases de formigó en què se sustentaven, amb la qual cosa s’aconseguirà guanyar espai en el passeig i s’evitarà obstaculitzar el pas de vianants, carros de bebé o cadires de rodes. També cal remarcar l’important estalvi energètic que es va a aconseguir, gràcies al sistema led que implica un menor consum”, ha assenyalat Moncho.  

Des de la Regidoria de Serveis s’ha decidit dur a terme estos treballs en esta època de l’any per a molestar el mínim possible als veïns residents. Moncho ha assenyalat també que, des de la seua Regidoria, es treballa en la platja durant tot l’any, amb una neteja setmanal de l’arena i un manteniment continu de les infraestructures.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *