El portal té un funcionament senzill i molt semblant a la resta de portals d’ocupació. El demandant pot registrar el seu currículum, de manera que quan hi haja una oferta que s’adapte al seu perfil, li serà enviat el currículum directament a l’empresa sol·licitant, o bé pot apuntar-se a les ofertes que hi haja publicades en eixe moment. Com ha explicat Vicent Albiñana, regidor de promoció econòmica “el que volem és d’una banda ajudar a la gent de l’Olleria a trobar feina, i de l’altra als empresaris locals a trobar als treballadors que necessiten. Sovint ens comentaven que els resultava molt complicat trobar a treballadors del poble, en quant hi ha, cosa que a partir d’ara i gràcies al Portalemp ja no els passarà”.

D’altra banda, el Portalemp també és molt útil per als emprenedors, com ha explicat Javier Domínguez, de l’empersa Sernutec que s’ha encarregat de fer l’aplicació, “és fonamental per als emprenedors, perquè en el portal poden trobar tota la documentació i assessorament per a què la seua idea es convertisca en un negoci”.

L’Agència de Desenvolupament local podrà tindre d’aquesta manera una base de dades important i actualitzada de tots els demandants d’ocupació. D’altra banda, Vicent Albiñana ha explicat que “des de l’AODL ajudarem a totes aquelles persones que no sàpiguen fer el seu currículum o no sàpiguen com pujar-lo a la plataforma. Poden vindre a l’Ajuntament i nosaltres els ajudarem a fer-ho”.

El Taxi de Lucas te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *