La primera proposta en posar-se en marxa d’aquest pla serà la creació de borses de treball per donar ocupació, preferentment, a persones que pertanyen a famílies on tots els membres estiguen desocupats i, especialment, a aquells i aquelles que estiguen buscant treball activament. Al llarg de l’any 2016 es signaran més de 70 contractes a les persones inscrites en les 3 borses de treball distintes que s’han creat. En tots els casos, el nous treballadors realitzaran tasques corresponents als serveis propis de l’Ajuntament, els quals es voran reforçats amb el personal contractat.

Les dos primeres borses, adreçades a peons i oficials respectivament, permetran la contractació a jornada completa durant un més d’operaris i oficials per a serveis com construcció, jardineria i electricitat. La tercera borsa, orientada a persones amb algun tipus de titulació, oferirà contractes de dos mesos, a mitja jornada, per a llocs de treball com ara tècnics d’educació infantil, arquitectes tècnics, periodistes, gestors especialitzats en dinamització esportiva i en dinamització, també, de biblioteques, etc.

Aquest Pla 2016 és el cinquè consecutiu que promou l’Ajuntament de l’Alcúdia en una aposta que ha permès donar ocupacions temporals a més de 1000 persones des de l’any 2009. L’anterior pla de l’any 2015 permeté l’establiment de 20 nous treballadors autònoms.

A falta de definir els últims detalls del pla, des de l’Ajuntament han assenyalat que moltes de les mesures incloses en exercicis anteriors, com ara el foment de Cooperatives i empreses d’economia social, les adreçades a la implantació de noves empreses mitjançant la creació de zones franques d’impostos als polígons, finançament de la venda de sol industrial o el lloguer de solars amb opció de compra seran amb tota probabilitat mantingudes en aquesta nova convocatòria. També iniciatives com la creació del banc de terres per a joves agricultors, els contractes d’aprenentatge estan sent tingudes en compte en la nova edició.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *