Segons el regidor de Medi Ambient l'objectiu final del servei d’assistència tècnica és impulsar al poble iniciatives d’estalvi d’energia i energies renovables de forma que contribuïm al desenvolupament sostenible de la societat, utilitzant adequadament els recursos existents i afavorint una economia baixa en carboni, sostenible i competitiva. Fent del poble de l’Alcúdia un referent per al nostre país pel que fa al respecte al medi ambient i desenvolupament socio‐econòmic.

L’Oficina Verda de l’Alcúdia, per una part és un servei d'assessoria tècnica per a informar i assistir a la ciutadania en temes d'energia. L'objectiu general de reduir la factura i disminuir l'impacte ambiental del consum d'energia. Atendrà al públic tots els dimarts, de 9 a 14 hores, a la segona planta de l'edifici de l'Ajuntament.

Ofereix als ciutadans, comerços i xicotetes empreses informar sobre com estalviar energia i com millorar l'eficiència de la casa o local comercial, assessorament per a la instal·lació d'energies renovables o resolució de problemes i dubtes relacionats amb el subministrament d'electricitat, gas natural, etc.

Per altra part, per a l’Ajuntament de l'Alcúdia, l’Oficina Verda s’encarregarà d’optimitzar els subministraments d'energia elèctrica i gas natural dels edificis i instal·lacions municipals, mitjançant la gestió dels contractes i el control dels consums. Realitzarà una anàlisi de les instal·lacions municipals existents amb l'objectiu de reduir la despesa energètica. A més gestionarà i desenvoluparà el Pla d'Acció d'Energia Sostenible (PAES), per tal d'aconseguir la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle per al 2020.

Per a l’any 2016 les prioritats d’actuació d’aquest servei a l’Alcúdia són:

1. Continuar amb les funcions d’Oficina Verda d’assessorament al ciutadà.

2. Optimització del consum d’energia del camp de futbol, principalment, de l’enllumenat.

3. Servei d’enginyeria lligat a les infraestructures elèctriques i d’energia municipals.

4. Rehabilitació energètica d’edificis públics.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *