Tots els interessats podran presentar les seus propostes fins el dijous 9 de juliol, aquest inclòs. Aquestes seran remeses físicament a les dependències del Consistori o, en el seu defecte, a través de l’adreça de correu electrònic llosaranes_reg@gva.es Les creacions elaborades hauran d’estar realitzades en un format de paper DIN-A4 (210×297) i en el disseny serà imprescindible que siga visible el rètol “Festes Patronals a La Llosa de Ranes. Del 21 al 25 d’agost”, així com que aparega el Codi QR de l'Ajuntament.

Entre les diferents propostes presentades s’obrirà un procés de selecció i votació telemàtica que donarà inici el 10 de juliol i s’estendrà fins el 15 d’aquest mateix mes. La proposta i disseny que aconseguisca un major suport serà la que finalment siga impresa com a portada en els 1.300 exemplars que s’editaran del volum. 

class=MsoNormal style='text-align:justify'>El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell ha destacat la prioritat d'estes obres “perquè permetran una ampliació realment necessària per a moltes famílies. I eixe és el principal objectiu de la nostra obra social, el benestar de la nostra gent”. Afegint que AFAO “està realitzant una gestió impecable i ha demostrat una gran capacitat per a assumir més activitats i més usuaris”.

Per la seua banda, el President de l'Associació, José Ignacio Terol, ha agraït la implicació de Caixa Ontinyent i la sensibilitat de la Junta Directiva d'AFAO, formada pels propis familiars, la qual cosa permet que els servicis oferits s'adapten a les necessitats reals dels malalts i els seus familiars.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *