Segons l'alcalde, Vicent Muñoz, "estem treballant per aconseguir fer efectives les polítiques inclusives a les persones que més ens necessiten, tant per a prestar atenció a persones amb dependència com per aconseguir el Centre de Dia que serveixca de suport a aquests col·lectius i les seues famílies. Per descomptat, també, ampliar el Servei d'atenció a domicilis, el qual hem aconseguit allargar-lo tot l'any".

Des de la Regidoria de Serveis Socials, Ibana Tormo, afirma: "veiem essencial aportar una especial atenció a les persones en situació de dependència i donar importància a la participació activa de les persones majors a la societat, les quals sempre hem tingut molt presents en les nostres accions des del consistori".

Per la seua banda, la Directora General ha afirmat el seu compromís per recolzar els municipis de l'interior. La regidora en aquesta matèria, Ibana Tormo, està treballant per la implantació d'un Taller de Memòria, com a complement al Taller de Convivència ja existent en la població, que a més implicaria la contractació de més personal qualificat en la matèria per dur a terme aquestes tasques i augmentar la qualitat de vida dels nostres majors. Totes aquestes accions són prèviament consensuades en l'equip de govern, el qual sempre dóna suport quan es tracta d'ajudar a aquest col·lectiu.

D'altra banda, durant l'exercici del 2016, La Font de la Figuera, Vallada i Moixent disposaran d'un servei d'atenció a la dependència, a través d'una o un treballador social especialitzat en aquest àmbit.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *