De l'1 al 18 d'octubre, els veïns han pogut aportar les seues idees, projectes i propostes al govern municipal perquè este conega les prioritats dels carletins i tindre en compte les seues propostes per a l'elaboració del 40% de les inversions que es realitzen en el pròxim exercici.

Finalitzat el procés de participació, s'han presentat un total de 116 propostes, de les quals 96 s’han presentat a través de la plataforma web i 20 mitjançant l'urna establida a l'efecte en la Casa consistorial. A més de la participació dels veïns, també han presentat propostes algunes associacions locals, a les quals s’ha volgut implicar en esta iniciativa oberta a la ciutadania, ja que elles són les que conformen el teixit cultural, esportiu i social del poble.

Actualment, totes les propostes estan sent valorades pels departaments municipals corresponents i a partir del 13 de novembre començarà el termini de votació. D'un llistat de 10 propostes, els veïns podran votar-ne com a màxim 3.

Abans que comence el termini de votació, l'Ajuntament celebrarà una assemblea ciutadana en la qual s'explicaran als veïns les propostes seleccionades. La reunió es realitzarà el pròxim 12 de novembre a les 18.30 h en la Casa de la Cultura.

La regidora de Participació Ciutadana, Pepa Caballero, ha indicat: "Este és el primer pressupost de l’actual equip de govern i hem volgut que siga un pressupost obert a la ciutadania. Volem donar les gràcies a totes les persones i associacions que han participat en esta iniciativa que farà la gestió de l'Ajuntament més propera, transparent i participativa".

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *