Es tracta d’una reivindicació històrica de part de la ciutadania perquè els rastells grocs, que van ser pintats després d’algunes reclamacions, suposen un obstacle i un perill per als vianants, a més d’incomplir l’actual normativa de mobilitat. Es van a eliminar els pilons existents al llarg de la carretera i se substituiran per rastells normals i posteriorment s’instal•laran 51 bol•lards de cautxú reciclat de 78 cm d’altura i 6 cm. de diàmetre en llocs estratègics determinats pels tècnics de l’Oficina Tècnica i la Policia local. Estos nous bol•lards, al ser més visibles, no provocaran accidents als ciutadans i també impediran que els vehicles estacionen sobre la vorera i obstaculitzen el trànsit.

Segons l’alcaldessa, M. Josep Ortega, durant alguns anys estos pilons vénen representant  un perill evident tant a les persones com als vehicles, han provocat diversos accidents als vianants i xocs als vehicles, a més, incompleixen la normativa vigent i la seua col•locació no va ser consultada a la Conselleria d’Infraestructures en el moment de la seua instal•lació.

Esta actuació d’eliminació dels bol•lards ha sigut inclosa en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València amb un pressupost de licitació de 8.325 € i un termini d’execució d’1 mes.

Per a l’execució de les obres, s’ha tallat la circulació per la CV-50 en sentit de l’Alcúdia a Catadau i es desviarà el trànsit per la circumval•lació del poble. El carril en sentit Catadau a l’Alcúdia està obert i es pot transitar amb total normalitat. Una vegada finalitzen les obres d’un costat, el procés es realitzarà a la inversa.

No obstant això, la CV-50 al seu pas per Carlet estarà oberta durant les nits i els caps de setmana.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *