Amb esta actuació es prolongaran les voreres des del passeig de la Llum fins al cementeri als dos costats de la calçada i també s’asfaltarà l’aparcament que a hores d’ara són camps de terra.

El passeig de la Llum, que comença en la Residència La Llum, arribarà fins al cementeri amb la corresponent pavimentació de les voreres que inclourà un carril per als vianants i plantació de bardisses i palmeres. Al mateix temps, també es realitzarà la connexió d’embornals a la xarxa del clavegueram existent, l’enllumenat públic, reposició d’algun tram de xarxa d’aigua potable, la xarxa de goteig i el soterrament de la línia telefònica existent.

El projecte inclou també la pavimentació de l’aparcament del cementeri amb la corresponent ordenació i delimitació de les places i la instal·lació d’enllumenament públic. Este aparcament tindrà una capacitat per a 59 cotxes, tres places estaran reservades a persones amb mobilitat reduïda i també s’inclourà un espai per a 10 motocicletes. A més d’este aparcament, també s’habilitaran 36 places més per a estacionar en una de les voreres d’accés que s’adequaran. D’esta manera, els usuaris disposaran de 95 places d’aparcament al Cementeri.

Esta actuació s’ha inclòs en el Pla d’Inversions Financeres Sostenibles de la Diputació de València amb un pressupost de 199.859 €. De tots els projectes inclosos en este pla, el de condicionament de l’accés i l’asfaltatge de l’aparcament del Cementeri municipal ha sigut el que ha necessitat una inversió més quantiosa.

L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha manifestat que es van a millorar els accessos al Cementeri municipal per a poder donar un millor servei als veïns. Per una part, s’eliminaran les barreres arquitectòniques existents perquè els ciutadans que vulguen acostar-se a peu a visitar els seus familiars ho puguen fer sense perill i amb una adequada il·luminació i, per altra, qui vulga anar amb vehicle podrà aparcar davant del cementeri en un lloc adequat a tal efecte.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *