La intenció és saber si les canalines i els canalins, volen que l’Ajuntament de Canals, continue o no, organitzant actes taurins dintre de la programació de la Fira de Setembre.

Abans de la consulta, les regidories de fira i festes i de govern obert, han organitzat este dijous 12 de Maig a les 19.30 de la vesprada a la Casa Cultural de Ca Don José, un acte obert a la ciutadania i on es rendiran conters al voltant del cost que li suposa a l’Ajuntament de Canals contractar la plaça de bous amb els adients espectacles taurins i els guanys o beneficis que s’obtenen.

Ja per als dies 20 i 21 de Maig, els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Canals, duràn a terme la jornada de consulta. Així, habilitaran un stand enfront del mercat municipal, a l’entrada del Carrer Mestre Serrano, amb urnes i paperetes.

Per poder votar caldrà ser major de 18 anys, i estar empadronat en Canals. Per això, caldrà dur el DNI o en el seu defecte el carnet de conduir. A les paperetes, hi haurà una única pregunta que serà la següent : “Vols que l’Ajuntament de Canals realitze actes taurins ala Fira de Setembre?”, com a resposta caldrà marcar Sí o No.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *