L'Escoleta que tindrà una durada de huit dies, en concret el 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2015 i els 4 i 5 de gener de 2016, i en un horari que anirà de les 9:30h a 13:30h, es durà a terme en les instal·lacions públiques existents dalt del que serà el futur espai jove de Canals, junt al Trinquet Municipal (antiga seu de la policia local).

Per a aquesta ocasió, s'han efectuat les obres necessàries per a que estiga perfectament condicionat en quant a banys i serveis, evitant així que els menors hagen de desplaçar-se d'aules per a poder fer-ne ús d'aquests.

En definitiva, es tracta de donar continuïtat a una activitat encetada i exitosa que es celebra a Canals des de fa molts anys, però amb una clara intenció de millorar-la en tot allò que encara pot fer-se, no sols en les instal·lacions, com ja s'ha fet, sinó també en altres aspectes que com els continguts i les activitats pot enriquir-se.

La matrícula està limitada a 100 xiquets/es i el període d'inscripció finalitza el proper 20 de desembre. Cal anar al Centre Cultural Ca Don José per a formalitzar la inscripció.

El preu és de 25€ per a canalins i canalines i de 35€ per si algun xiquet/a de fora vol passar els dies de vacances amb Canals.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *